onsdag, januari 03, 2007

Molly hemma igen :)

Liten Mollsa är äntligen hemma igen och hon var såå glad över att träffa alla och bita lite i granen igen. :) Helt klart mycket mer fart i henne nu än det var igår och i förrgår, nästan helt som vanligt faktiskt. Hon har fått dropp, smärtstillande och antibiotika under dygnet som gått och ska gå på antibiotika och smärtstillande i ungefär en vecka till, sedan hoppas jag att det ska vara över. En akut urinvägsinfektion är diagnosen och förhoppningsvis slipper hon återfall. Hon har ätit och druckit med god aptit på sjukhuset och även kissat bra, om än med lite blod i fortfarande. Nåja, hon mår i alla fall bra så här långt och jag hoppas att det fortsätter så! Ibland är man rätt glad över att man betalar in den där summan till försäkringsbolaget varje månad... En dyr historia blev det, men aj aj vad illa det hade varit utan ersättningen.
Kattungarna är nu två veckor och de börjar röra på sig lite smått. Ja Hebbe lille (Hep Cat) rör ju rätt mycket på sig iof, han kravlar lätt iväg över halva vardagsrumsgolvet när han tycker att det är dags för mat. ;) De andra lyckades jag fota rätt snabbt idag, med varierande resultat, men Hebbe var jag tvungen att få ordentligt mätt innan han kunde sitta hyfsat stilla framför kameran. En fantastiskt söööt och go' kille det där! Ser lite skojig ut på de senaste bilderna med ett fast hak/nos-parti som är indränkt i mjölk och ett par öron som slickar sig längs med huvudet. ;)

Tello tycker att bebisarna är super för tillfället. I början var han rätt nyfiken, men efter ett par dagar var bebisarna det äckligaste som fanns och det var mycket fräääs och slag efter småttingarna och Ginny. Nu däremot är han väääärldens bästa extrapappa som ligger och håller koll i eller utanför bolådan, tvättar och kissar de små och uppfostrar dem när det behövs. :)

Skönt att det går åt det hållet i alla fall. Han har inte heller visat några direkta tendenser till att själv vilja göra småttingar än. *peppar peppar* och jag hoppas att det dröjer ett bra tag till.

4 kommentarer:

Zealous sa...

Vad skönt att Molly är hemma igen! Ja, de där försäkringarna är inte så tokiga ibland...

Vad bra att Tello är en ansvarsfull kille, han kommer säkert bli en finfin pappa! :-)

Kram,
Nina

Malin sa...

Amen! till försäkringar! ;)

Skönt o höra att Mollsan mår bättre! Hoppas det fortsätter så.

Oj vad bebisarna växer!! De var inte fullt så stora när de kom ut! *fniss*

Kommer nog ner nästa vecka o klämmer lite! ;)
Kramar
Malin

Anonym sa...

Vilken tur att det gick bra för lilla Molly!
O att den lille kämpar på!!
Rödingar e tuffa!! =)

Kram Lotta

Lynxeyes-nfo sa...

Molly dockan... smikösen och hårfrisörskan *fniss* skönt att du mår bra nu!! Men Carro... är det inte dags för uppdatering snart?? *hrmmm*
Kram!!