måndag, januari 15, 2007

Kattmat


Har handlat en massa grejer och gjort en del kattmat idag. Dels till Molly och dels till kattungarna. Var duktig och kokade fisk som jag blandade med smör och lite spad, men det var bara fröken Holly som uppskattade just den rätten. Hillbilly föredrog köttfärs blandat med creme fraiche el Anderssons välling. Hebbe däremot hade nog helst velat ha sin kära KMR, men eftersom den tog slut i natt så fick det bli köttfärs med creme fraiche och välling för hans del också. Han tyckte ju att det var rätt mumsigt, men det där med att äta själv från fat lär nog ta ett tag för honom verkar det som. ;)

De stora katterna har förutom köttfärs fått grishjärta och kycklingvingar idag vilket var uppskattat. Har inte orkat göra BARF-röror på ett litet tag nu så de får äta grejerna rent i stället och det går ju precis lika bra enligt katterna, det är väl bara jag som tycker att det är rätt smidigt att bara ta fram en färdig rätt istället för att stå med två-tre olika grejer under en dag.

Holly är bara sååå söt. :) En riktig liten docka som är otroligt lik storasyster Molly till sättet. Lika framåt, kavat och busig samtidigt som hon är jättelugn och cool när man hanterar henne. Ska bli väldigt intressant att se hur hon utvecklas. Känner igen en del från Killix-linjerna och från Ginnys sida i henne.

Inga kommentarer: