söndag, oktober 08, 2006

Othello Ormviskare



Efter många veckors väntan är han äntligen här, S*Trollgumman's Othello Ormviskare! En kille som fångade mitt hjärta som väldigt ung. Egentligen var det en hona jag var ute efter, men var gör man inte när hjärtat säger något annat?! Vi får väl se hur han sköter sig när han blir fertil, men jag hoppas ju att han är såpass duktig att iaf ngn av tjejerna här hemma kan få en kull efter honom. Det är ju bara till att hålla tummarna att han inte blir en pissenisse. ;)

Just nu ligger han och sover här bredvid mig i soffan, tätt intill mitt ben. En slagen hjälte. Det är inte lätt att komma till sex nya katter varav iaf två är riktiga surkärringar, dvs Ginny och Yassa. De andra bryr sig inte så mkt om honom och Molly har hittat en kompis, så det går rätt bra faktiskt. Idag har Tello busat lite med Molly och även buffat och myst, så där går det fint. Han är en härlig kille och jag är så spänd på hur han kommer bli som vuxen!

Hade ett trevlig och intensivt dygn i Stockholm iaf. Jag och Malin, S*Mindfield's, bilade upp från Åstorp på fredagen och efter ett antal korta pauser och en färd i mörker och ösregn var vi framme hos Rosmarie vid 20.30 ungefär. Bjöds på god middag och fick gosat lite med småttingarna innan vi gjorde ett besök hos S*Eärfalas för att kolla på deras bebisar. En vecka gamla små tjockisar var det! :) Snygga huvuden och maffiga kroppar. Silverpaddan hade ngt alldeles extra... Ska bli spännande att se vart hon hamnar! Efter en stunds gosande och tittande gav vi oss ut i skogen till gäststugan vi skulle få bo i. Helena, som har ett helt gäng med Trollgumme-katter, var vänlig nog att låta oss sova hos henne. En stunds kattprat och möjlighet att få känna och klämma och gosa med vackra släktingar till Othello var inte helt fel. Jätteskoj att få se så många generationer samlade på en och samma gång! En av de vackraste tjejer jag vet, Cicci Cirkeline, var om möjligt ännu vackrare i verkligheten och såå goosig. Vi var rätt trötta vid det här laget så när klockan hade passerat midnatt var det dags att sova ett par timmar.

Vaknade vid 8-tiden på lördagen och fixade till oss lite innan vi gav oss iväg till Rosmarie för frukost. Papper skulle skrivas och annat fixas, sedan gav vi oss av med våra småttingar. Okelani Olathe aka Bimbo *fniss* skulle ju hem till Malin för att sätta lite fart på Cactus. Hann en tur inom S*Drakborgen's också för att titta på deras 3 dagar gamla bebisar och få se ännu fler släktingar. Underbara små troll var det som låg i bolådan hos mamma Batsheba! :)

Superskoj att få se flera av katterna som man bara sett på bild innan i verkligheten och en som verkligen fångade mitt hjärta var Buster. Vilken katt!

Med vetskapen om att det tar ett antal timmar med bil ner till Helsingborg så tackade vi för oss och gav oss ut på vägen i regnet igen. Det gick rätt snabbt hemåt och bebisarna var jätteduktiga hela vägen. Bimbo väste lite med sin hesa whiskey-röst ett tag, men sedan låg de så sött och sov tillsammans i transportboxen. Väl i Helsingborg så tog jag och Othello farväl av Malin och Bimbo och satte oss på tåget hem till Malmö. Även detta gick helt smärtfritt och vid 19 ungefär var vi hemma hos det väntande gänget.

Malin - du kör som en gud! ;) Tack för en supertrevlig helg!
Tack Sussie & Thomas och Kattis & Mats för att vi fick komma på besök.
Tack Helena för gästfriheten!
Tack Rosmarie för en underbar kille!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ojoj då det var ju en liten överraskning, GRATTIS till Din lilla "ormkille" han ser SUPER ut. Hoppas jag hinner iväg med Mandelgrynet om de ev. kommer att mötas!
Kram från Häxan!

Vildhjärtas sa...

GRATTIS! Han är ju bara för snygg, den mannen... Hoppas han inte blir som sin släkting älgkalven... fniss.. DÅ får dina honor det inte så lätt.. ;-)
Kram!

Malin sa...

Hoppas allt är väl hemma hos er, här är en tjej med skinn på näsan, tuff som en bandyboll, men ääääälskar att gosa o buffa o slå kullerbyttorså gosigt det är! :)

Kramar
Malin - the goddess of driving ;)

Zealous sa...

Grattis till nya killen! Vilket flyt att jag fick se honom live som hastigast i lördags också! :-)

kram,
nina