tisdag, november 21, 2006

Grått och trist

Ja inte blir man direkt pigg av det här mörka, gråa, blöta och trista vädret som har sänkt sig över oss. Jag vill ha soool och blå himmel! Iaf en dag så man hinner samla lite krafter...

Gjorde ett försök att fota Tello idag men det blev uruselt. Går ju inte att ta bilder utan blixt när det är mörkt både ute och inne, nej det behövs mkt mer dagsljus för att få acceptabla foton. Han växer iaf stadigt och börjar bli en stor kille nu. Pälsen kommer så sakteliga, även om det är rätt långt kvar till att kalla honom pälsmonster. ;) Nästa vecka är det dags för bad inför ÄK, men det ska nog gå fint.. det har det ju gjort de tidigare gångerna. Molly ska också i badbaljan och så måste jag fixa en botten till mitt dubbelskynke + lite kattungeannonser och annat krafs som ska med. Ska bli jätteskoj att träffa ett gäng och snacka lite skit på kvällarna!

1 kommentar:

Lynxeyes-nfo sa...

Huuuvaa vad jag håller med dig!! Detta vädret gör inte humöret på topp precis!! Tur vi har nära förestående saker att glädjas åt iaf ;)) först ÄK o sen Ginny o Possans bebisar!! Lääängtar!!

Kramen!