tisdag, november 27, 2007

Redan 3 veckor

Tiden rusar iväg känns det som. Visserligen lär de bo hemma i ca 13 veckor till, men innan man vet ordet av så har de veckorna också gått. De är underbara att sitta och titta på nu och idag tänkte jag fixa till en liten hage så att de kan gå runt lite mer. Alla fem är mysiga och söta på sitt sätt men en hjärtekatt är helt klart Jumpin' - vilken goskille!

Jumpin' ser dock lite rolig ut med allt sitt vita och all päls i och kring huvudet, dessutom hjälper det ju inte upp saken att han har eyliner kring ena ögat och inte kring det andra. Trästockar till ben och en fortfarande rätt rund mage, vilket gör att han ser lite kort ut i kroppen och i benen på bilderna, man måste känna på honom.

Jazz Lips är väl tjejen med mest 'go' i sig. Hon är fortfarande väldigt alert och har koll på det mesta verkar det som. Hon pinnar iväg på sina små ben fort, fort och piper högt när hon hör att man kommer fram till bolådan. En kopia av sin mamma men med mönster och dessutom tekniskt sett något starkare.

Jimmy Mack är en ljuvlig liten kille som väl har det mesta på plats. Han känns dock lite anonym, men det är väl mest för att han är rätt nöjd med sin tillvaro och just att det mesta sitter där det
ska rent tekniskt utan att något direkt sticker ut. Han vinner dock mer för var dag.

Jitterbug Joy är också rätt lik sin mamma men helt klart starkare tekniskt. Hon har också det mesta på plats, även om jag nog gillar Jazz Lips ben något bättre, men den här veckan kom hon inte riktigt till sin rätt på fotona. En framåt tjej som sticker ut tack vare sin färgfördelning.

Johnny är väl bortbytingen i kullen känns det som. ;) Han har en helt annan look än sina syskon, vilket till största delen har med hans färg att göra. Det blir alltid lite grymmare look när de inte har vitt i ansiktet tycker jag. Han har dock en grym look oavsett färg och huvud och kropp hänger ihop fint i alla delar, även om kroppen kanske sticker ut en aning med en mycket bra längd. Tyvärr ser han ofta lite konstig ut på bilderna eftersom han är halvsovande, allt för att få honom att vara stilla i ett par sekunder.

Jimmy, Jitterbug, Jumpin', Johnny och mosad Jazz



Inga kommentarer: