fredag, februari 15, 2008

Bortskämd?

Ja, vad skulle ni själva säga om det här? Jag hade inte hjärta att plocka bort Smilla ifrån hennes väl utvalda sovplats. Hon låg där och sov i ett par timmar och murgrönan ser faktiskt helt ok ut fortfarande. Men visst är man värd lite specialbehandling när man blir äldre? ;)

Kattungarna växer och frodas och jag måste ärligt säga att det är skönast när de sover numera. ;) Fem vilda yrväder som rusar omkring högt och lågt ett par timmar om dagen kan faktiskt få nerverna att hamna på utsidan. De vuxna hänger ju gärna på i racet dessutom så ibland går det riktigt vilt till här hemma. Nästa vecka är det dags för kattungarnas andra vaccination, id-märkning och besiktning och när helgen närmar sig så flyttar troligen både Jitterbug och Jumpin'. Sedan är det tre kvar som ännu inte har funnit sina hem men det är intresse på både Jimmy och Jazz så det återstår att se om det blir något av det.

3 kommentarer:

restless sa...

Heja Smilla! Klart hon förtjänar en plats i grönskan på ålderns dag - än mer när hon lyckas gömma sig från vilda tonåringar ;)

Zealous sa...

Det ser ju jättemysigt ut! :-)

Malin sa...

Åh vackra Smilla har hittat sin tron!
Att hon lyckats kliva i utan att välta allt ska hon ha en eloge för, det hade inte mina två vildar klarat ;)
Allt bra annars?
Kramar!