söndag, januari 25, 2009

L-pojkarna 9 dagar

Little Deuce Coupe - sådan mor sådan son, eller hur var det nu? ;)



Fyra nöjda pojkar

Loop De Loop gillar verkligen mammas mat, vilket märks på vågen...

Little Deuce Coupe som är väldigt lik sin mamma. En sötnos!

söndag, januari 18, 2009

Ännu fler kattungar

Ja, så har vår L-kull kommit till världen och huset är nu fullt av 10 kattungar. Som tur är så flyttar K-bebisarna när nykomlingarna är ca 4 veckor, så det blir inte alltför livat trots allt. ;)

Molly är en väldigt duktig mamma och det är otroligt tyst och lugnt i boet. Alla killarna går upp fint i vikt och verkar nöjda med tillvaron. De säger inte mycket när man lyfter upp dem och ska fotografera, den enda som har lite röstresurser är väl Louie, utan de accepterar allt utan problem. De påminner mig faktiskt en hel del om Molly som kattunge så det ska bli spännande att se om de fortsätter vara som henne till sättet eller inte. Jag hoppas dock att de inte tar efter mammas matvanor... ;)


Så här långt är jag väldigt nöjd med alla fyra rent tekniskt. Visst, det är kanske inte världshistoriens starkaste hakor, men i övrigt ser de lovande ut och de är faktiskt ganska så jämna. Favoriten så här långt är London Calling och det är inte enbart för att han är blå. ;) Han har något extra och jag ser fram emot att se om det kvarstår. De andra är inte dumma de heller i och för sig. De bruna pojkarna är väldigt lika irl och jag måste titta på min fusklapp med kännetecken för att avgöra vem som är vem, men jag ska nog lära mig se vem som är vem med tiden.


Ginnys kattungar växer och frodas och nu är det inte många veckor kvar innan de börjar flytta till sina nya hem. Jag känner mig väldigt nöjd med de blivande familjerna och hoppas och tror att det kommer att bli toppenbra. Det var verkligen inte lätt att välja familjer till ett par av de små eftersom intresset var så stort och det fanns flera hem som kändes rätt, men till slut föll det sig naturligt allt eftersom den ena efter den andra hittade sin plats. Ett par av de små kommer att visa upp sig på lite utställningar och förhoppningsvis blir det lite vackra kattungar efter dem också så småningom.

onsdag, december 17, 2008

Julkort

Plockade fram kameran en snabbis idag och försökte mig på att få till ett foto för årets julkort. Jag gav upp rätt så snabbt men lyckades få till ett par alternativ i alla fall. ;)








söndag, november 16, 2008

Nästan 3 veckor

Imorgon är det dags för 3-veckorsbilderna och som vanligt lär de inte komma ut förrän sent på kvällen. Som en liten aptitretare bjuder jag på ett par extra bilder som är tagna idag. ;)



fredag, november 07, 2008

Kattungarna 1 vecka 4dagar

Lite bonusbilder inför helgen. :) Alla sex är ljuvliga och mår toppen så här långt!






söndag, oktober 19, 2008

Glädje

Mitt i allt det tunga så finns det ju glädjeämnen också och igår var en härlig dag på många sätt. Pointys storslam med BIV och BIS var fantastiskt skoj och även att höra och se domarnas uttryck när de såg henne! Jag tycker ju själv att Pointan är en vacker tjej, som så klart har sina små brister som alla varelser, men det är alltid roligt att veta att andra också gillar henne. Förutom resultatet som ju var toppenbra så var det en väldigt trevlig dag rent socialt och det var skönt att fokusera på en massa kattsnack.

Ett annat ljus i mörkret är ju Ginnys väntade kattungar och nu börjar det närma sig födsel. Cirka 1,5 vecka kvar nu och jag är oerhört nyfiken på vad hon gömmer inne i sin stora mage. Jag gissar på att det är fyra småttingar därinne men vi får väl se om Ginny lurar mig eller inte.

söndag, oktober 12, 2008